Vietnamesisk Banh-Mi baguette

Vietnamesisk Bánh-Mi baguette

 

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

3 dl varm grøntsagsbouillon

 

Marinade:

2 spsk lys sojasauce

2 spsk flydende honning

2 spsk tomatpuré

2 tsk hakket hvidløg

2 tsk hakket ingefær

 

Øvrigt fyld:

Grøntsager, gerne marinerede

Agurk i tynde skiver

Mayonnaise

Frisk koriander

 

Baguetter

 

Hæld Edgy Veggie'n op i en skål og hæld den varme grøntsagsbouillon over og lad det stå til væsken er absorberet. Bland alle ingredienserne til marinaden. Hæld marinaden over de udblødte Edgy Veggie bidder. Lad det stå i ca. 20 min. Forvarm ovnen til 200°C og sæt bidderne ind i ca. 15 min.

 

Flæk baguetterne og smør dem med mayonnaise. Fyld brødet med grøntsager, gerne marinerede, tyndtskårede agurker og frisk koriander.