Veganske hot dogs

Veganske hot dogs

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

3 dl grøntsagsbouillon

1 løg

2 spsk paprika

3 spsk røget paprika

2 tsk sellerisalt

3 spsk basilikum

2 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk chiliflager

½ tsk løgpulver

½ tsk hvidløgspulver

2 dl mel

1 dl valnødder

1 spsk FiberHusk blandet med 3 spsk vand

Olie til stegning

 

 

Opblød Edgy Veggie Granulat i grøntsagsbouillon.

 

Hak løget fint. Tilføj den opblødte Edgy Veggie, løg, valnødder, mel og krydderier i en foodprocessor og blend til det får en ensartet masse. Kom massen i en stor skål, tilføj FiberHusk og rør godt rundt. Form massen til pølser og steg dem på panden i godt med olie.

 

Server i hotdogbrød og top med fx tomat, løg, ristede løg, pickles, sennep, ketchup osv.