Scrambled Edgy Veggie on toast

Scrambled Edgy Veggie on toast

 

1 pose/bøtte Edgy Veggie Granulat

3,5 dl vand

1 tsk Kala Namak*

1/2 tsk gurkemeje

1/2 tsk hvidløgspulver

1/2 tsk spidskommen

Salt & peber

200 g champignoner

1 peberfrugt

75 g spinat

4 stykker toastbrød

Purløg

Olie

*(giver den æggede smag)

 

 

Kom Edgy Veggien i en gryde med 3,5 dl vand. Lad det simre i 25 minutter, imens grøntsagerne forberedes (husk at røre rundt i gryden med jævne mellemrum).

 

Skær peberfrugt og champignon i mindre tern, og steg dem på en pande med lidt olie. Kom også spinaten på panden. Tilføj Kala Namak til Edgy Veggien og rør godt rundt.

 

Nu lægges Edgy Veggien over på panden med grøntsagerne. Tilføj de resterende krydderier og kom brødet i toastmaskinen.

 

Kom "scrambled Edgy Veggie" på brødet. Top evt med lidt purløg.