Risret med Edgy Veggie

Risret med Edgy Veggie

 

Til 2 personer.

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

1 grøntsagsbouillon terning (halvdelen af terningen skal blandes op med 3 dl vand, og den anden halvdel skal koges med risene)

100 g ris

1 tsk salt

1 tsk gurkemeje

1 tsk karry

1/2 tsk kokossukker

1/4 tsk cayennepeber

1/4 tsk hvidløgspulver

2 dl ærter

1 peberfrugt

1 stor gulerod

1 dåse majs

1 løg

1 stængel selleri

Saften fra 1/2 lime

 

Fremgangsmåde:

Udblød Edgy Veggien i 3 dl grøntsagsbouillon. Imens det står, koges risene i en gryde som anvist på pakken med 1/2 grøntsagsbouillon terning og krydderierne.

Skær peberfrugt, gulerod, selleri og løg i små tern. Kom de skårne grøntsager på en pande og steg dem til de bliver bløde.

Tilsæt de resterende grøntsager, de kogte ris og den udblødte Edgy Veggie. Rør rundt og lad det stå og simre i 5-10 minutter.

Anret det hele på en tallerken og top med limesaft.