Rødbedeburgers

Rødbedeburgers

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

3 dl grøntsagsbouillon

1 ds (380g) kikærter, skyllet og drænet

2 rødbeder, skrællet og revet

1,5 dl rasp

1 løg, hakket

Cayennepeber og krydderier efter smag

1 tsk Dijon sennep

Worchestersovs

Flydende røgekstrakt

Salt og peber

 

Hæld de godt skyllede og drænnede kikærter i en blender. Tilsæt hakket løg, Dijon sennep, cayennepeber og lidt Worchestersovs. Blend groft.

 

Læg Edgy Veggie i blød i grøntsagsbouillonen og bland det sammen med kikærteblandingen når flagerne har fået en farslignende struktur. Tilsæt rasp og blend det hele til en dej. Når den halvflydende dej er blandet, tilsættes revet rødbede og der smages til med salt og peber. Du kan evt. tilsætte lidt flydende røgekstrakt, hvis du kan lide burgere med røgsmag.

 

Steg burgerne på en varm pande indtil de får en sprød skorpe. Serveres med salat, briocher, og en god barbecue sauce.