Pulled Pork Edgy Veggie Style

Pulled Pork Edgy Veggie

 

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

3 dl varm grøntsagsbouillon

 

Til BBQ saucen:

1 løg

3 spsk olie

3 dl vand

1 dl tomatpuré

1 dl æblecidervineddike

¾ dl rørsukker

1 spsk stødt paprika

½ spsk cayennepeber

2 spsk sirup

1 tsk røgekstrakt

salt og peber

 

Tilbehør:

Gode burgerboller, salat, pandestegte løg, creme

fraiche og rødløg

 

Begynd med BBQ saucen. Hak løg fint og steg det i

olien indtil stykkerne bliver klare. Bland de øvrige

ingredienser til saucen og hæld det over løgene og

lad det simre i ca. 45 min. Hæld varm bouillon over

Edgy Veggien, lad det stå i ca. 10-15 min.

 

Sæt ovnen på 200°C. Bland Edgy Veggien i den færdige BBQ sauce. Bred det ud i en bradepande og lad det stege i ovnen i 15 min.

 

Læg salat og pandestegte løg i bunden af brødet, læg Edgy Veggie ovenpå og top med creme fraiche og rødløg.

 

Tips: Server gerne med en frisk bønnesalat.