Nuggets med BBQ dip

Nuggets med BBQ dip

 

14 stk.

 

Ingredienser:

1 pose Edgy Veggie Granulat

3 dl kogende vand

1/2 grøntsagsbouillonterning

1 spsk sojasovs

2 tsk løgpulver

1 spsk røget paprika

1,5 tsk hvidløgspulver

1 tsk cayennepeber

75 g hvedemel

 

Panering:

1/2 dl hvedemel blandet med lidt salt, peber og cayennepeber

1 dl rasp

1 dl soyamælk

 

BBQ dip:

200 g Creme fraiche eller plantebaseret alternativ

50 g BBQ sovs

2 spsk ketchup

 

Fremgangsmåde:

Kom Edgy Veggie i en gryde med grøntsagsbouillonterning og 3 dl kogende vand.

Lad det simre i ca. 15 minutter.

Kom soyasovs, løgpulver, hvidløgspulver, røget paprika og cayennepeber i gryden og rør godt rundt.

Hæld Edgy Veggie i en skål sammen med hvedemelet og rør det sammen med en ske eller hænderne. Sæt skålen på køl i ca. én time.

Form nu “dejen” til ca. 14 nuggets bidder.

Kom 1/2 dl hvedemel blandet med lidt salt, peber og cayennepeber i en skål, 1 dl rasp i en anden skål og 1 dl soyamælk i en tredje skål.

Tag en nugget, dyp den i skålen med mel, derefter i soyamælken og til sidst i raspen. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Gentag for de resterende nuggets.

Bag nuggets i en forvarmet ovn i ca. 40 minutter ved 200°C. Husk at vende dem halvvejs.

Serveres med BBQ dip.