Karrygryde med Edgy Veggie

Karrygryde med Edgy Veggie

 

1 lille aubergine

1 løg

1 fed hvidløg

1 ds sorte bønner (ca. 400 g)

1 spsk karry

1 spsk garam masala

2 knsp cayennepeber

2 ds hele flåede tomater

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

½ dl ristede mandler

rapsolie

salt, sort peber

 

Hak løg og hvidløg fint. Skær auberginen i tern på ca. 1 cm. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af.

 

Steg krydderier, løg og hvidløg i olien. Tilsæt auberginestykkerne og lad dem stege med til de er gyldne. Tilsæt tomater, 3 dl vand og 1 bøtte Edgy Veggie.

Lad det simre i 15 minutter.

 

Tilsæt bønnerne og lad det simre i yderligere 5 minutter. Krydr med salt og sort peber.

 

Pynt karryretten med mandler – og server med et godt brød.