Fyldte pastaskaller

Fyldte pastaskaller

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

1 peberfrugt

1 dåse majs

250 g tomatsauce

25 store pastaskaller

2 spsk gærflager

2 spsk basilikum

2 spsk paprika

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk chilipulver

Salt & peber

Gærflager

Frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Kog pastaskallerne al dente. Lad dem ligge i koldt vand, indtil de er klar til at blive fyldt.

Hæld 3 dl kogende vand i en gryde med Edgy Veggie. Rør rundt og lad det stå i 5 minutter imens peberfrugten skæres i små tern. Kom krydderierne i gryden med Edgy Veggie og rør rundt. Tilføj peberfrugt og majs og rør rundt igen.

Kom et par klatter tomatsauce i et ildfast fad og spred det ud. Kom nu fyldet i pastaskallerne (ca 1-2 spsk per pastaskal) og læg dem i fadet. Hæld lidt mere tomatsauce oven på pastaskallerne og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter. Top med gærflager og frisk basilikum og server.