Edgy Veggie Tikka Masala

Edgy Veggie Tikka Masala

 

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

3 dl økologisk vegetabilsk bouillon

6 tsk Tikka pasta (kan købes i de fleste større butikker, eller brug nedenstående opskrift)

120 ml valgfri yoghurt naturel (helst ikke light yoghurt)

1 tsk olie

1 hakket løg

1 knust fed hvidløg

1 frisk hakket chili (eller mindre, hvis du synes, det er for stærk)

2,5 cm revet ingefær

1 spsk tomatpure

250 ml vand

15 ml citronsaft

 

Hæld Edgy Veggie i en skål sammen med bouillon og lad det stå til væsken er absorberet (ca. 30 min). Bland 3 tsk Tikka pasta og 60 ml yoghurt i.

 

Varm olien i en gryde og brun løg, hvidløg, chili og ingefær i cirka 5 min. Tilsæt resten af Tikka pastaen og lad det simre yderligere 2 min. Bland vand og tomatpuré i og lad det simre i yderligere 15 min. Lad det køle lidt af og kør det glat i en foodprocessor. Hæld det tilbage i gryden. Tilsæt den resterende yoghurt, citronsaft og den marinerede edgy veggie. Varm det godt igennem i ca 5 min.

 

Serveres med ris, naan brød og frisk koriander.

 

---

 

Tikka pasta

2 tsk korianderfrø

2 tsk spidskommen

1,5 tsk hvidløgspulver

2 tsk paprika

1 tsk garam masala

1 tsk ingefærpulver

2 tsk chilipulver

½ tsk gurkemeje

¼ tsk salt

1 tsk citronsaft

150 ml hvidvinseddike

150 ml olie

 

Knus koriander og spidskommen i en morter. Tilsæt de øvrige krydderier og rør godt. Bland krydderierne med citronsaft, hvidvinseddike og 2 tsk vand til en løs pasta.

Varm olien i en stor gryde (fx en wok), hæld pasta i og kog indtil alt vandet er blevet absorberet (ca. 10 min). Når olien stiger til overfladen er Tikka pastaen færdig.

.