Edgy Veggie steg

Edgy Veggie steg

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

3 dl grøntsagsbouillon

1 hakket løg

1 presset fed hvidløg

1 stor gulerod skåret i mindre stykker

250 g hakket champignon

2 stængler hakket bladselleri

2 spsk tomatpuré

1 dl havregryn

1 dl mel

1 dl valnødder

2 spsk timian

Salt og peber

 

Tomat-glaze:

1 dl ketchup

2 spsk tomatpuré

1 spsk sukker

 

 

Kom Edgy Veggie i en gryde med kogende grøntsagsboullion og lad det simre i 20 minutter. I mens steges løget, hvidløget, guleroden, champignonerne og bladselleri på en pande til det er gyldenbrunt. Hæld Edgy Veggie, de stegte grøntsager og de resterende ingredienser i en foodprocessor og puls til en ensformig masse opnås.

Kom massen i et smurt ovnfast fad, dæk med alufolie og bag det i ovnen i 60 min. på 200°C. Bland alle ingredienser til tomat-glazen sammen i en skål. Tag alufolien af efter 20 min. og fordel tomat-glazen ovenpå og bag færdig.

 

Serveres f.eks. med ovnbagte rosenkål og glaserede gulerødder.