Edgy Veggie salatbåde m. ristede kikærter & tahindressing

Edgy Veggie salatbåde m. ristede kikærter & tahindressing

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

3 dl varmt vand + 1/2 grøntsagsbouillonterning

2 tsk røget paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

2 tsk basilikum

 

Ristede kikærter:

1 dåse kikærter

1 tsk paprika

1/2 tsk salt

1/4 tsk peber

1 tsk olie

 

Øvrige ingredienser:

2 hjertesalathoveder

10 cherrytomater

1 peberfrugt

1 dåse majs

2 dl ærter

1/2 agurk

 

Tahindressing:

1 spsk tahin

1 tsk citronsaft

1 tsk sirup

1/4 tsk cayennepeber

Vand

 

Fremgangsmåde:

Dræn væsken fra kikærterne og bland dem med 1 tsk paprika, 1/2 tsk salt, 1/4 tsk peber og 1 tsk olie i en skål. Fordel kikærterne på en bageplade og rist dem ovnen i ca. 35 min ved 175°C. Ryst pladen halvvejs igennem for at kikærterne ikke brænder på.

Mens kikærterne er i ovnen udblødes Edgy Veggie i 3 dl varm grøntsagsbouillon. Tilsæt 2 tsk røget paprika, 1 tsk løgpulver, 1 tsk hvidløgspulver og 2 tsk basilikum til den udblødte Edgy Veggie og rør godt rundt. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern og læg dem i små skåle

Læg også kikærterne, majs og ærter i skåle. Tahin dressing: Bland tahin, citronsaft, sirup og cayennepeber i en lille skål og tilsæt vand indtil dressingen får den ønskede konsistens.

Knæk et salatblad af og fyld det med Edgy Veggie, ristede kikærter og grøntsager. Top med tahindressing.