Edgy Veggie Curry

Edgy Veggie Curry

 

 

Edgy Veggie Curry:

 

1 bøtte Edgy Veggie Store bites

3 dl varm grøntsagsbouillon

Grøntsager, du ønsker i karryretten f.eks. søde kartofler, broccoli, bønner, blomkål, løg.

1 ds kokosmælk

 

Overhæld Edgy Veggie med 3 dl grøntsagsbouillon og lad det stå i ca. 10 minutter.

 

Imens svitses grøntsagerne. Hæld kokosmælken i.

Tilsæt enten hjemmelavet karryblanding, se nedenfor eller du kan bruge en færdiglavet karryblanding.

Tilsidst tilsættes Edgy Veggie - og du har en vidunderlig karryret.

 

Hjemmelavet karryblanding:

 

Karry krydderiblanding:

2 tsk madolie

1 lille løg, fint skivet

5 hele sorte peberkorn

2 stk nelliker

1 stk hel sort kardemommekapsel

2 kanelstænger

½ tsk spidskommen

1 spsk stødt koriander

½ tsk gurkemeje

½ tsk chili pulver

Salt

 

Puré til karry krydderiblandingen:

2 spsk løg

2 fed hvidløg

6-7 cm ingefær

 

Puré: Blend løg, hvidløg og ingefær med lidt vand til en puré.

 

Karrypasta: Varm olien i en gryde. Tilsæt de skivede løg. Når løget begynder at tage farve, tilsættes de hele krydderier og purén. Lad det simre ved lav temperatur i ca. 3-4 minutter, indtil blandingen begynder at blive tyk. Når olien begynder at skille fra og komme op på overfladen af blandingen, er karryblandingen færdig og du har en lækker karrypasta, der kan gemmes og bruges i flere opskrifter.