Edgy Veggie bøffer med kikærter

Edgy Veggie bøffer med kikærter

 

1 bøtte Edgy Veggie Granulat

½ dl sukker

½ løg

1 spsk rasp

1 dl mel

1 tsk sennep

1 æg

½ tsk rødvinseddike

200 g kikærter

Salt

Peber

Paprika

Smør til stegning

Soltørret tomat i strimler

 

Smelt sukkeret i en kasserolle. Hak løget fint og tilsæt det når sukkeret er karamelliseret. Lad løgene blive bløde, gyldne og søde.

 

Bland rasp, mel, sennep, æg og rødvinseddike i en skål. Tilsæt Edgy Veggie og til sidst løgene.

 

Kog kikærterne efter anvisningen på emballagen, mos dem og bland dem i Edgy Veggie farsen. Farsen krydres efter smag inden den formes til bøffer som steges i smør (eller et vegansk alternativ).

 

Top de færdigstegte bøffer med soltørrede tomater i strimler og servér.

 

Edgy Veggie bøfferne passer perfekt til en italiensk buffét.