Edgy Veggie ”Tunsalat”

Edgy Veggie ”Tunsalat”

 

1 pose Edgy Veggie Big Bites

6 spsk majs

1/2 rødløg – finthakket

2 dl neutral soja yoghurt

4 spsk kapers

2 spsk solsikkekerner

2 spsk sød sennep

1 tsk citronsaft

1 tsk sukker (valgfrit)

Salt og peber

Server med:

Rugbrød

Revet gulerødder

Spinat

 

Sådan gør du:

Kom Edgy Veggie i en gryde med 3 dl vand og lad det simre i ca. 15 min. Dræn vandet fra og kom Edgy Veggie’n i en skål og lad den afkøle.

 

Tilsæt yoghurt, sennep, sukker, majs, kapers og solsikkekerner. Rør det godt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.

 

Kom rugbrødet på brødristeren. Kom Edgy Veggie tunsalat på brødet. Server eventuelt med spinat og gulerødder.