Cottage pie

Cottage pie

 

1 bøtte Edgy Veggie (granulat)

3 dl kogende vand + 1/2 terning grønsagsbouillon

500 g skrællede kartofler

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk olie (til stegning)

100 g champignon (hakket)

1 stor gulerod (revet)

1 dåse hakkede tomater

2 spsk timian

1 spsk rosmarin

Salt & peber

 

 

Kartoflerne koges møre i letsaltet vand.

Imens opblødes Edgy Veggie i 3 dl kogende vand tilsat 1/2 grønsagsbouillonterning, 1 spsk timian og 1 spsk rosmarin.

Hak løg og hvidløg fint og steg dem på en pande med lidt olie. Efter 5 minutter tilføjes hakket champignon og revet gulerod. Lad det stege et par minutter. Tilsæt blandingen til gryden med Edgy Veggie sammen med en dåse hakkede tomater, 1 spsk timian og 1 tsk salt og rør godt rundt.

Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en gaffel og smag til med salt og peber. Tag evt. lidt af kogevandet fra og tilsæt det til mosen, hvis den er for bastant. Hæld blandingen med Edgy Veggie i et ovnfast fad og kom kartoffelmosen ovenpå. Kom det i ovnen i 30 minutter ved 180°C. Serveres evt. med en god salat til.