Brændende kærlighed med Edgy Veggie ”bacon”

Brændende kærlighed med Edgy Veggie ”bacon”

 

"Bacon":

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

3 dl vand

0,5 dl olie

0,5 dl sojasovs

5 spsk. røget paprika

3 spsk. gærflager

3 spsk. ahornsirup

4 spsk. barbeque-sauce

½ tsk salt

½ tsk peber

Kartoffelmos:

1,5 kg kartofler

½ brik sojafløde (125 ml)

2 dl kogende vand

Salt & peber

Toppings:

1 løg

1 bundt persille

Syltede rødbeder

Fremgangsmåde:

 

Edgy Veggie "Bacon": Put Edgy Veggien i en gryde. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål til en marinade. Hæld marinaden over i gryden med Edgy Veggie. Bring det i kog og lad det simre i 30 min. Hæld det hele ud på en bageplade og bag i ovnen på 200°C i ca 15-20 min. indtil det er sprødt.

 

Kartoffelmos: Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem helt møre. Hæld vandet fra og kom dem i en skål med sojafløden og pisk med en elpisker. Tilsæt det kogende vand og pisk indtil det får en luftig konsistens. Smag til med salt og peber.

 

Toppings: Skær et løg ud og steg det på en pande i lidt olie til det er mørt og har fået farve. Skyl og hak persillen og skær syltede rødbeder ud i tern.

 

Anret kartoffelmosen med Edgy Veggie ”bacon-stykker” og top til sidst med de stegte løg, persillen og de syltede rødbeder.