Asiatisk Edgy Veggie gryde

Asiatisk Edgy Veggie gryde

 

1 bøtte Edgy Veggie Store Bites

3 dl grøntsagsbouillon

1 fed hvidløg

1 spsk ingefær

½ rød chili

½ dl sojasovs

½ dl sød chilisauce

saft af 1 lime

1 broccoli delt i små buketter

5 tyndskårne champignoner

Olie til at stege i

Salt

Evt. sukker eller honning (kan udelades)

1 pakke risnudler

 

Til servering:

½ dl jordnødder, syltede rødløg og friske korianderblade

 

Hæld den varme bouillon over Edgy Veggie flagerne og lad det stå i ca. 20 minutter.

 

Steg hvidløg, ingefær og chili i en neutral olie. Tilsæt sojasovs, sød chilisauce og lime juice. Kog et par minutter. Smag til med en knivspids salt og eventuelt en teskefuld sukker eller lidt honning, hvis saucen er for syrlig

Lad saucen simre i nogle minutter og bland herefter de udblødte Edgy Veggie flager i. Rør rundt og bred det ud på en bageplade. Sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader. Flagerne vil være lidt crispy rundt om kanterne, når de er færdige. Sauter imens grøntsagerne og kog risnudler efter anvisningen på pakken.

 

Når Edgy Veggien er klar, blandes det sammen med grøntsager og nudler.

 

Retten serveres i en dyb tallerken med hakkede peanuts, syltede løg og masser af friske korianderblade.